Preparant-nos per a la JMJ de Cracòvia

Preparant-nos per a la JMJ de Cracòvia

Els joves de l’arxidiòcesi que participaran aquest estiu a la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) de Cracòvia, a Polònia, es van trobar en una jornada de formació aquest dissabte dia 14 de maig a la Casa dels Concilis de Tarragona. Aquesta trobada va comptar amb l’assistència del Sr. Arquebisbe, el qual també acompanyarà els joves en aquest pelegrinatge.

Durant el matí van conèixer què és una JMJ i què suposa participar-hi així com també aspectes de l’Església polonesa que els acollirà i les qüestions pràctiques del pelegrinatge. La trobada també va servir per a què els participants es coneguessin i treballessin en grups el missatge del papa Francesc per aquest esdeveniment eclesial que congrega els joves a nivell mundial cada dos o tres anys.

Més de sis-cents joves d’arreu de les diòcesis catalanes participaran a la JMJ, entre els quals hi haurà més de cinquanta de l’arxidiòcesi.

La propera convocatòria serà el diumenge 19 de juny, dia en què hi haurà la celebració d’enviament per part del Sr. Arquebisbe a la capella major del Seminari de Tarragona.

FOTOS!