El drama dels cristians perseguits al Set de Déu (7d10)

El drama dels cristians perseguits al Set de Déu (7d10)

El diumenge 17 d’abril va tenir lloc al Centre Tarraconense El Seminari un nou «7d10» (Set de Déu), l’espai celebratiu i de formació impulsat per la Delegació. Després de celebrar l’eucaristia els joves van escoltar el testimoni del jove periodista Jaume Vives, director del documental ‘Guardianes de la fe, el qual ha viatjat diverses vegades al Líban i a l’Iraq, per tal de poder conèixer de primera mà el drama i la realitat dels germans cristians que són perseguits a causa de la seva fe.

El seu testimoni vivencial va sacsejar el cor de tots els presents, tot coneixent la realitat de tantes comunitats cristianes que han d’abandonar els seus pobles, perdent-ho tot, i sense renunciar a Crist, al contrari, reafirmant el seu testimoni i la seva vivència d’amor amb Déu. Són centenars de milers els cristians que han de fugir abans de caure a l’horror cruel d’Estat Islàmic amb la complicitat dels seus veïns de pobles que no són cristians. Un èxode silenciat pels governs occidentals, un drama humanitari que no troba resposta ni ajuda de cap país.

Jaume Vives va animar a continuar pregant per aquests testimonis que no sucumbeixen davant la força i la violència extrema, i a renovar de forma autèntica i profunda el nostre propi testimoni a casa nostra.

FOTOS!