Entrenant-nos per a començar el curs Alpha!

Entrenant-nos per a començar el curs Alpha!

Aquest entrenament, a càrrec del responsable dels cursos Alpha a Espanya, José Alberto Barrera, es va fer els dies 8 i 9 d’abril a la Casa d’espiritualitat Maria Immaculada de Reus.

Més de cinquanta persones de diverses parròquies de l’arxidiòcesi, i també del bisbat de Tortosa, van participar en aquest primer entrenament, impulsat per la Delegació, a càrrec de José Alberto Barrera i Emma de León. La formació va consistir en explicar detalladament què és el mètode Alpha i els assistents han pogut participar en una sessió pràctica d’Alpha.

L’objectiu és que el mes de gener de l’any vinent es pugui iniciar aquest mètode en diverses parròquies de l’arxidiòcesi. Abans, però, el mes de novembre hi haurà una altra sessió formativa.

Alpha és un mètode de primer anunci de Jesucrist, nascut als anys vuitanta a Londres, i dirigit principalment als que volen explorar la resposta que dóna el cristianisme a les preguntes fonamentals que tota persona té de la vida. Alpha consisteix en deu sopars, un dia a la setmana, on hi ha una breu xerrada i un posterior debat en petits grups. Les sessions setmanals es complementen amb un cap de setmana de recés.

FOTOS!