La FRATER, compartir des de la fe

La FRATER, compartir des de la fe

Una trentena de joves i animadors de l’arxidiòcesi van participar el divendres passat, dia 14 de febrer, en el Set de Déu (7d10), un espai de pregària i formació.

Amb el lema «Viure amb (dis)capacitat? La FRATER, compartir des de la fe», l’activitat, celebrada al Centre Tarraconense El Seminari, pocs dies després de la festa de la Mare de Déu de Lourdes, es va iniciar amb una pregària davant la capella de Sant Pau tenint present totes aquelles persones que viuen moments de creu en la seva vida i fent veure que tots tenim ferides i pors que ens limiten i ens treuen la llibertat.

Seguidament va tenir lloc el testimoni la Sra. Isabel Paredes, membre de la Fraternitat cristiana de persones amb discapacitat (FRATER) la qual va compartir la seva experiència de fe, marcada en gran part per la convivència viscuda a la FRATER i el seu vincle amb l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. El seu testimoni de superació, malgrat les adversitats, va convidar als joves a compartir una estona de diàleg i reflexió.