Els joves inicien el curs 18-19 a Altafulla

Els joves inicien el curs 18-19 a Altafulla

Amb el lema «Tu ets amb mi» vam iniciar el nou curs pastoral el passat divendres, dia 5 d’octubre, amb una trobada a la Parròquia de Sant Martí de Tours a Altafulla.

La trobada es va iniciar amb una vetlla de pregària a l’església parroquial amb la qual es va encomanar totes les activitats que es duran a terme al llarg del curs, tant les parroquials com diocesanes, i també el Sínode de bisbes que aquest mes d’octubre s’està celebrant a Roma sobre el tema «Els joves, la fe i el discerniment vocacional». En referència al Sínode es van projectar alguns vídeos protagonitzats per joves de les diòcesis catalanes en els que donen testimoni de la seva vivència de fe en relació a l’Instrumentum laboris, el document de treball sinodal. Aquests vídeos han estat promoguts per la Càtedra de Teologia Pastoral Arquebisbe Josep Pont i Gol i el Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ) i realitzats per l’equip de Comunicació de l’Arquebisbat de Barcelona.

Seguidament va tenir lloc el sopar i una actuació lúdica a càrrec del mag i il·lusionista Óscar Vallhonrat fent passar una bona estona a tots els joves i responsables allí congregats.

FOTOS