Un centenar de persones del Curs Alpha participen en la convivència de l’Esperit a Poblet

Un centenar de persones del Curs Alpha participen en la convivència de l’Esperit a Poblet

Aquest dissabte dia 4 de març va tenir lloc al Palau de l’Abat del Monestir de Santa Maria de Poblet la convivència de l’Esperit adreçada als membres que realitzen el Curs Alpha a l’arxidiòcesi. Un centenar de persones de les parròquies de Riudoms, Vinyols i els Arcs, Les Borges del Camp, Montblanc i Creixell es van aplegar per viure aquesta convivència, tot seguint la dinàmica que es va realitzant cada setmana en el Curs Alpha de cada Parròquia.

Pel matí hi va haver dues ponències amb els seus respectius treballs en grup sobre els temes «Qui és i què fa l’Esperit Sant» i «Com puc viure ple de l’Esperit Sant». Després van compartir un dinar fratern i a la tarda es va continuar amb la tercera ponència titulada «Com puc aprofitar al màxim la resta de la meva vida?» La convivència va acabar amb una emotiva i molt viscuda pregària demanant el do de l’Esperit sobre cadascú. Tots els que hi van participar van tornar contents i segurs que aquesta convivència ha remogut positivament el seu cor i la seva fe.

Aquesta és la primera vegada que, a nivell diocesà, s’està realitzant el Curs Alpha, un curs de primer anunci de la fe que es va iniciar a Anglaterra ja fa molts anys i que s’està duent a terme en més de 125 països del món. Aquest curs pretén ser una eina evangelitzadora al servei de les parròquies.

Propera formació

Amb la voluntat que s’hi sumin més parròquies o arxiprestats els propers dies 26 i 27 de maig s’ha programat una entrenament-formació per a tots aquells equips que tinguin ganes d’iniciar-lo el curs vinent.

FOTOS!