Més d’un centenar d’adolescents i joves en el Recés diocesà d’Advent a Poblet

Més d’un centenar d’adolescents i joves en el Recés diocesà d’Advent a Poblet

Per segon any consecutiu, el Monestir de Santa Maria de Poblet va acollir el dissabte 12 de desembre, els 120 adolescents i joves, juntament amb els seus acompanyants.

Després de l’acollida i la pregària inicial, durant el matí hi va haver dos itineraris diferents segons l’edat. Els adolescents van participar en diverses dinàmiques sobre la misericòrdia, descobrint-la a partir de  les obres de misericòrdia corporals i espirituals; acollint-la en la pregària i lliurant-la a través del testimoni de vida. En aquest darrer espai els adolescents van poder escoltar el testimoni de dues joves que han fet una experiència missionera a Hondures i la vivència colpidora d’un noi africà que cercant un futur més esperançador a casa nostra ha descobert la misericòrdia de Déu en un camí ple de dificultats.

Paral·lelament, el P. Maties Prades, monjo de Poblet, va predicar, als joves més grans, el recés sobre el valor i la importància del silenci, la pregària i l’estimació plena de perdó i misericòrdia, a la capella de Sant Jordi.

Després del dinar, el recent elegit Abat de Poblet, el P. Octavi Vilà, va rebre els joves a la sala capitular on els monjos s’apleguen cada vespre per llegir un fragment de la Regla de Sant Benet i on tenen lloc alguns dels esdeveniments més importants de la comunitat.

Finalment, alguns joves, acompanyats pel P. Maties Prades, van poder visitar algunes dependència del Monestir i l’església abacial.

FOTOS!