Vetlla de final de curs a l’Ermita de la MD de Paretdelgada

Vetlla de final de curs a l’Ermita de la MD de Paretdelgada

Més de 150 adolescents i joves, acompanyats dels seus animadors i rectors, es van aplegar el passat divendres dia 1 de juny a l’Ermita de la Mare de Déu de Paretdelgada de La Selva del Camp en la vetlla d’acció de gràcies presidida pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol.

Per quart any consecutiu els joves del bisbat es van aplegar per a posar als peus de la Mare de Déu totes les activitats i trobades que han viscut al llarg d’aquest curs pastoral amb el lema «Crist és la vida», un curs que ha estat marcat d’una manera intensa per la celebració de l’Aplec de l’Esperit a Tortosa.

La vetlla es va iniciar amb l’acollida del rector de la Parròquia de Sant Andreu Apòstol de La Selva del Camp, Mn. Joan Curieses, qui va explicar breument el significat del nom que rep l’Ermita. Seguidament es va donar inici a la vetlla que va tenir com a fil de conductor la vida de Maria i com ella esdevé deixebla del Senyor en una entrega quotidiana.

A més dels cants i els textos bíblics va comptar amb diverses testimonis de joves que han percebut com Crist feia camí al seu costat. Testimonis del recés d’Advent a Montblanc, dels grups de joves que setmana rere setmana s’han anat convocant a les parròquies, de l’Aplec de l’Esperit i de l’experiència de «creu», davant la pèrdua d’un ésser estimat.

«No “desconnecteu” de Déu»

El Sr. Arquebisbe va animar als joves a apropar-se a la Mare de Déu «perquè ells ens ensenya que és possible i val la pena ser deixeble del seu fill Jesús». També els va engrescar a tenir present Déu en tot el que viuran i faran durant el temps d’estiu. «Fem vacances, descansem, desconnectem… però no de Déu, perquè Ell pot donar sentit al nostre temps lliure, al nostre viatjar, treballar, a les nostres amistats. Déu mai no exclou, Déu sempre omple de sentit allò que fem», va dir.

Abans de cloure la vetlla, el delegat diocesà de Joventut, Mn. Josep Mateu, va informar de les activitats d’estiu que impulsa la Delegació com és l’estada a Taizé (de l’11 al 19 d’agost) i la convivència per a joves grans i animadors (del 23 al 26 d’agost). Finalment a la plaça de l’Ermita va continuar la vetllada amb el sopar i una estona de música.

FOTOS!