Tomàs Molina, convidat del primer Set de Déu “7d10”

Tomàs Molina, convidat del primer Set de Déu “7d10”

El diumenge, dia 9 d’octubre, el cap de Meteorologia de Televisió de Catalunya, Tomàs Molina, va ser el convidat de l’activitat Set de Déu (7d10).

Més d’un centenar d’adolescents i joves van participar, amb una gran expectació, a l’activitat que va iniciar-se amb la celebració de l’eucaristia al claustre de Sant Pau del Centre Tarraconense El Seminari. Seguidament va tenir lloc l’espai de formació i testimoni sobre el tema «Fe i ciència, una relació possible?» El conegut meteoròleg va plantejar als joves diferents exemples del canvi vertiginós que ha experimentat la societat ens els darrers temps i com alguns dels canvis científics poden arribar a «deshumanitzar-nos». «Malgrat tot, Déu, com a expressió d’amor, serà el que ens continuarà humanitzant i ens farà posar els peus a terra per estar prop de les persones que més ho necessitin», va afirmar.

Molina també va fer esment a la darrera encíclica del papa Francesc Laudato si’ sobre el bé comú que afecta al benestar de tots els éssers vius d’arreu del planeta. «Avui dia cal més que mai un debat sobre sostenibilitat, un debat d’idees i valors.» El treball en grups i el posterior diàleg va cloure aquesta primera activitat del «Set de Déu».

FOTOS!