Paula Olvera: “He vist en la cara dels joves l’alegria d’estar prop de Déu”

Paula Olvera: “He vist en la cara dels joves l’alegria d’estar prop de Déu”

Una de les millors experiències que he viscut ha sigut anar a les Jornades Mundials de la Joventut. He vist reflectit en la cara de milions de joves l’alegria d’estar prop de Déu.  Veure que no estàs sol, que molts joves comparteixen els teus sentiments i emocions reconforta moltíssim.

Va ser un autèntic pelegrinatge. En l’estada a Cracòvia, van desaparèixer totes les comoditats de les quals estic acostumada: un llit, menjar calent, un lavabo… Famílies poloneses ens van acollir en les seves cases.  Vam veure la solidaritat del polonesos, el fet de compartir el seu temps amb persones desconegudes i  donar-nos la seva ajuda en qualsevol moment que la necessitéssim.

El moment en el qual m’enrecordaré tota la meva vida va ser quan vaig veure per primera vegada al Papa i sobretot, els missatges que ens va donar. Els explico breument:

El primer és no tenir mai por, perquè la por es la que ens paralitza a l’hora de fer bones accions. El segon, es que el jovent som la generació futura i per tant, per no cometre errades en un futur hem d’aprendre del passat,dels avis i adquirir saviesa. I per últim, que ens hem de moure, fer soroll i no estar tot el dia enganxats amb el mòbil, la televisió.. ja que, ens porta a un món que no és la realitat.

El viatge m’ha ajudat a recarregar energies i a veure una perspectiva del món que abans no tenia.  Ens veiem a Panamà!!

Paula Olvera Marín
Jove de la parròquia de Sant Salvador del Vendrell