Prop de 200 persones participen en el ‘Dia de l’Esperit’ del Curs Alpha

Prop de 200 persones participen en el ‘Dia de l’Esperit’ del Curs Alpha

Aquest passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc al Centre Tarraconense El Seminari la convivència de l’Esperit adreçada a tots aquells que realitzen el Curs Alpha a l’arxidiòcesi. Hi van participar unes 170 persones de les parròquies de Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Valls, Reus, Creixell, Riudoms, Vila-seca i Tarragona, acompanyats dels seus respectius rectors.

Pel matí hi va haver dues ponències amb els seus respectius treballs en grup sobre els temes «Qui l’Esperit Sant» i «Què fa l’Esperit Sant?» Després del dinar de germanor va tenir lloc la tercera ponència titulada «Com puc viure ple de l’Esperit Sant?» La convivència es va cloure amb la vetlla de l’Esperit a la capella major del Seminari, amb la participació del Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol. En acabar la jornada els participants van valorar molt satisfactòriament el dia viscut.

El Curs Alpha és un curs de primer anunci de la fe que es va iniciar fa anys a Anglaterra i que s’està duent a terme en més de 125 països del món. Aquest curs pretén ser una eina evangelitzadora al servei de les parròquies.

FOTOS!