Recés de Quaresma per animadors

Recés de Quaresma per animadors

Els dies 9 i 10 de març animadors de joves de l’arxidiòcesi han participat en el recés de Quaresma organitzat per la Delegació a la Casa d’espiritualitat Maria Immaculada de Reus. Aquest any el recés ha estat conduït per Mn. Joan Soler, prevere del bisbat de Girona i missioner durant nou anys a Togo, a l’Àfrica occidental.

Mn. Soler, a través de diverses xerrades, va oferir als animadors claus per a l’acompanyament en la pastoral amb joves tot ressaltant la necessitat de desvetllar que el jove tingui set de Déu i en faci experiència, la importància del camí que fa l’acompanyant i del seu testimoni cristià, l’impuls d’una pastoral atractiva que ha de sortir a l’encontre de l’altre per a servir-lo o la lluita contra les pròpies pors, entre d’altres aspectes.

El recés també va comptar amb la meditació i reflexió personal del text bíblic de la guarició del cec de naixement (Jn 9, 1-41), la projecció de la pel·lícula «Disparando a perros», que testimonia el conflicte del genocidi rwandès, i les estones de pregària personal o comunitària.

FOTOS!