Trobada amb els equips de pastoral de les escoles

Trobada amb els equips de pastoral de les escoles

Amb el tema «Celebrem la misericòrdia: de tots per a tothom!», el dimarts, dia 20 d’octubre, des de la Delegació es va organitzar una trobada amb els equips de pastoral de les escoles de l’arxidiòcesi i presidida pel Sr. Arquebisbe, el qual va destacar la importància dels professors i mestres en l’educació dels adolescents i joves. Més d’una setantena de persones hi va participar entre directors, professors, preveres que acompanyen les escoles i rectors.

Mn. Josep Mateu, delegat diocesà de pastoral de joventut, va explicar que l’objectiu de la trobada va ser motivar el treball pastoral en conjunt entre escola i parròquia, ser conscients de l’escola com una oportunitat pastoral de treball amb adolescents i joves, i com la Delegació de Joventut pot ajudar a la pastoral de les escoles. Aquesta trobada es convocarà cada any.

«L’Any de la Misericòrdia és un any d’alegria i com a educadors la misericòrdia ens interpel·la, ens nou a no quedar-nos només en l’aparença, a no excloure ningú, a perdonar de cor i a estimar tots els alumnes», va explicar en Juanjo Fernández, consultor pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Fernández, a través de diverses dinàmiques, jocs i treball en grups, Fernández va motivar als docents a treballar la misericòrdia en les seves respectives assignatures i els va donar recursos per a fer-ho.

Durant la trobada, la Delegació diocesana va presentar l’himne d’aquest nou curs que porta per títol «Feliços els misericordiosos.»

FOTOS!