Més nou-cents alumnes participen en l’activitat del cinema espiritual 2019

Més nou-cents alumnes participen en l’activitat del cinema espiritual 2019

L’activitat s’ha celebrat els dies 16 i 17 de desembre als cinemes Yelmo de Tarragona i al Teatre Bartrina de Reus, respectivament. Hi han participat alumnes de Tarragona, Reus, Torredembarra i Valls.

La pel·lícula projectada en aquesta edició ha estat «¡A ganar!» (2018) dirigida per Sean McNamara. Basada en la història real de l’equip de voleibol femení de West Hight School la pel·lícula busca la positivitat i l’esperança des de la fe en Déu. Arran de la tràgica mort de la jugadora estrella de l’escola la resta de l’equip ha de romandre unit sota la direcció d’una exigent entrenadora amb l’esperança de guanyar el campionat estatal. La pel·lícula tracta temes com el dol, l’esport, l’esperit de superació, el treball en equip i la força en Déu, qüestions que posteriorment els alumnes aprofundiran amb el treball d’una fitxa pedagògica a l’escola.

Aquest any han participat més de nou-cents alumnes de secundària d’escoles de Tarragona —Vedruna Sagrat Cor, Sant Domènec de Guzman, El Carme, Sant Pau Apòstol, l’Ensenyança-Lestonnac, Mare de Déu del Carme de Tarragona i Joan XXIII—; de Reus —les escoles Pare Manyanet, Maria Rosa Molas i la Presentació—; de l’Institut Ramon de La Torre i de l’Institut Jaume Huguet de Valls.