Acollida de la Llum de la Pau a Reus

Acollida de la Llum de la Pau a Reus

El divendres dia 17 de desembre, vam celebrar l’acollida de la Llum de la Pau de Betlem a la parròquia de Crist Rei, de Reus. La trobada, amb el lema «No hi ha camí per la pau, la pau és el camí», va aplegar més d’un centenar de joves.

A l’exterior del temple, Mn. Albert Fortuny, rector de la parròquia, va donar la benvinguda als joves, que es van posar en camí per oferir els cors a l’infant Jesús. Un cop a l’interior de l’església, amb la Llum de la Pau i la imatge del Nen presidint l’altar, es va donar inici a la vetlla de pregària.

A través dels quatre Evangelis dels diumenges d’Advent, es va anar descobrint els valors de la sinodalitat: comunió, participació i missió. A mesura que avançava la vetlla, s’anava il·luminant el temple i es repartien unes petjades als assistents.

En acabar aquesta primera part, Mn. Joan Àguila, vicari de la pastoral i delegat per a l’Evangelització, la Catequesi i els Joves, va explicar el sentit d’aquesta llum que anualment els escoltes d’Àustria encenen a Betlem i escampen arreu. Per altra banda, el rector de la parròquia va fer una breu reflexió sobre com Jesús il·lumina els nostres passos. A través d’aquest comentari, els joves van escriure una petita pregària a les petjades que se’ls havien repartit i que van oferir al Nen Jesús.

La celebració va finalitzar amb el cant «Llum de les nacions» i els participants van poder recollir la Llum de la Pau per dur-la a casa en aquestes festes nadalenques.

> Fotografies