Més de 900 alumnes de secundària participen en una nova edició del cinema espiritual

Més de 900 alumnes de secundària participen en una nova edició del cinema espiritual

L’activitat es va celebrar el dilluns i dimarts, dies 17 i 18 de desembre als cinemes Yelmo de Tarragona i al Teatre Bartrina de Reus, respectivament. Hi van participar alumnes de Tarragona, Reus, Torredembarra i Valls.

La pel·lícula projectada en aquesta edició ha estat «Campeones» (2018) del director Javier Fesser, una comèdia protagonitzada per discapacitats intel·lectuals en la que el respecte vers ells i la reivindicació dels seus drets marquen una trama divertida. Tracta temes com el sentit de la vida, l’amistat, la comunitat i l’equip o les coses importants i accessòries de la vida. Un seguit de temes que els alumnes treballen posteriorment a l’escola, a partir d’una fitxa pedagògica.

Aquest any van participar més de nou-cents alumnes de secundària d’escoles de Tarragona —Vedruna Sagrat Cor, Sant Domènec de Guzman, El Carme, Sant Pau Apòstol, Mare de Déu del Carme de Tarragona i Joan XXIII—; de Reus —Pare Manyanet, Maria Rosa Molas, Sant Josep i la Presentació—; de l’Institut Ramon de La Torre i de l’Institut Jaume Huguet de Valls.

FOTOS