Inici de curs a Montblanc

Inici de curs a Montblanc

Amb el lema «Crist és la vida» el nou curs estarà marcat per la celebració de l’Aplec de l’Esperit a Tortosa els dies 19 i 20 de maig de 2018.

La parròquia de Santa Maria de Montblanc va acollir aquesta trobada d’inici de curs, el divendres 15 de setembre al vespre, amb l’objectiu d’encomanar el nou curs i agrair totes les activitats diocesanes, arxiprestals i parroquials viscudes durant el temps d’estiu.

La trobada es va iniciar amb una pregària a l’església parroquial que va comptar amb la intervenció de diversos joves explicant el seu testimoni en diferents activitats realitzades a l’estiu com el Camí de Sant Jaume organitzat per la Delegació; una ruta pel País Basc seguint les petjades de sant Ignasi de Loiola que van fer conjuntament joves de les parròquies d’Alcover, El Catllar i Creixell; i una estada en un camp de treball amb immigrants a Ceuta impulsat per la Delegació diocesana de Missions.

També va intervenir el delegat diocesà de Joventut, Mn. Josep Mateu, el qual va convidar a tots els grups de joves presents a apostar per Crist que és el camí que porta a la felicitat autèntica.

Després del sopar a la Casa de la Parròquia els joves van participar en una activitat a la plaça de l’Església per a conèixer les activitats proposades aquest any per la Delegació.

FOTOS!