Església Jove Tarragona

Més de 900 alumnes de secundària participen en una nova edició del cinema espiritual

L’activitat es va celebrar el dilluns i dimarts, dies 17 i 18 de desembre als cinemes Yelmo de Tarragona i al Teatre Bartrina de Reus, respectivament. Hi van participar alumnes de Tarragona, Reus, Torredembarra i Valls.

La pel·lícula projectada en aquesta edició ha estat «Campeones» (2018) del director Javier Fesser, una comèdia protagonitzada per discapacitats intel·lectuals en la que el respecte vers ells i la reivindicació dels seus drets marquen una trama divertida. Tracta temes com el sentit de la vida, l’amistat, la comunitat i l’equip o les coses importants i accessòries de la vida. Un seguit de temes que els alumnes treballen posteriorment a l’escola, a partir d’una fitxa pedagògica.

Aquest any van participar més de nou-cents alumnes de secundària d’escoles de Tarragona —Vedruna Sagrat Cor, Sant Domènec de Guzman, El Carme, Sant Pau Apòstol, Mare de Déu del Carme de Tarragona i Joan XXIII—; de Reus —Pare Manyanet, Maria Rosa Molas, Sant Josep i la Presentació—; de l’Institut Ramon de La Torre i de l’Institut Jaume Huguet de Valls.

FOTOS

Exit mobile version