Participa en el Cinema espiritual!

Participa en el Cinema espiritual!

Un any més us proposem participar en la VI Setmana del Cinema Espiritual que porta per lema «El sisè sentit: La Mirada interior». Enguany us proposem un nou plantejament, fer-ho en un cinema comercial, als cinemes Yelmo del Parc Central de Tarragona, el divendres dia 18 de desembre a les 09.30 h.

La pel·lícula que proposem enguany és «Trash. Ladrones de esperanza» (2014). Una història que ens arriba des de les faveles del Brasil on tres joves s’enfronten a la corrupció política i policial amb les armes de l’honestedat i l’ajuda d’un vell sacerdot i una voluntària nordamericana. Es tracta d’una pel·lícula de denúncia sobre les desigualtats socials i on la fe és un motiu per a l’esperança i on el diner no té l’última paraula.

Com ja sabeu, la projecció de la pel·lícula va acompanyada del treball d’una fitxa amb una gran qualitat pedagògica per treballar a l’aula. Aquest material us el lliurarem el mateix dia del passi.

Les escoles que vulgueu participar us heu d’inscriure enviant un correu electrònic a info.delejot@gmail.com indicant quants alumnes hi participaran (abans del 13 de novembre).